DINAMO KIEV – STEAUA 3-1. Ce a declarat Gâlcă după umilința din Ucraina

Publicat: 02 10. 2014, 23:46

„Trebuia să jucăm mult mai simplu. Dinamo Kiev a așteptat să greșim, iar rezultatul cred că a fost prea dur. Au fost faulturi care au influențat două goluri, e normal să fiu supărat. La primul gol a fost fault la Keșeru. Sper ca la București să câștigăm meciul direct, e important pentru calificarea în primăvara europeană”, a declarat Gâlcă.

Tehnicianul stelist a explicat de ce l-a schimbat pe Stanciu cu Rusescu în minutul 82, deși îl introdusese în teren în minutul 57: „Trebuie să avem atitudine, să dăm mai mult, el are calități foarte bune, dar trebuie să le pună în slujba echipei”, a afirmat Gâlcă, adăugând că nu se aștepta ca Tănase să reziste tot meciul.

Formația Steaua București a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de echipa ucraineană Dinamo Kiev, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei J a Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Iarmolenko ’40, Kraveț ’66 și Teodorczik ’90+2 pentru Dinamo Kiv, în timp ce pentru Steaua a înscris Rusescu, în minutul 89.