Djokovic trece cu EMOȚII în turul trei al US Open. Tenismenul a fost la un pas de ACCIDENTARE

Publicat: 29 08. 2024, 14:10
Actualizat: 29 08. 2024, 17:25
sursa foto: Profimedia

Novak Djokovic s-a luptat pentru a trece de compatriotul său Laslo Djere în turul secund al US Open. Campionul în exercițiu a dominat primele două seturi însă adversarul său a cedat în al treilea.

Meciul dintre Djokovic și Djere a fost unul intens, desfășurat sub căldura sufocantă a New York-ului. La capătul a două seturi care au durat două ore, numărul doi mondial a avut nevoie de asistență medicală atunci când a schimbat terenul. Din fericire, a putut continua partida, relatează Mundo Deportivo.

La începutul setului trei, după un avans de 2-0, Djere a acuzat dureri abdominale și a fost forțat să abandoneze meciul.

Djokovic l-a lăudat pentru determinare pe compatriotul său și a recunoscut faptul că a avut mari probleme la serviciu.

„Meciul nu s-a terminat așa cum mi-aș fi dorit. Nu a fost o victorie ușoară. Djere este un jucător foarte bun și acest lucru s-a văzut. Mai bine de două ore pentru două seturi.

A fost greu. Am servit oribil. Atunci când nu poți servi cum trebuie, este necesar să alergi și să depui un efort dublu”, a declarat Novak după meci.

Djokovic este la un pas să intre în istorie. Dacă va câștiga US Open, are șansa să-și treacă în palmares al 25-lea titlu de Mare Șlem, după ce anul trecut a egalat-o pe Margaret Court, cu 24 de titluri.