Dorinel Munteanu nu este INVINCIBIL în Superliga! „Sunt lucruri care afectează”

Publicat: 19 10. 2024, 09:43
Actualizat: 19 10. 2024, 09:43

Universitatea Cluj a trecut de Oţelul Galaţi cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal.

Prima înfrângere a Oţelului în acest campionat a venit în urma golurilor marcate de Dan Nistor (61 – penalty) şi de senegalezul Mamadou Thiam (69).

Dorinel Munteanu nu este INVINCIBIL în Superliga! „Sunt lucruri care afectează”

Lovitura de la 11 metri a fost acordată, după consultarea arbitrajului video, pentru henţ comis de Diego Zivulic în propriul careu.

„Toată lumea se aştepta ca Oţelul să piardă. Eu consider că acest rezultat a fost viciat. Felicit echipa adversă că şi-a atins obiectivul, nu pot să spun că a câştigat nemeritat, pentru că echipa noastră a jucat fără trei-patru jucători, adică jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul lor obişnuit. Trebuia să vină şi acest moment!

Poate camera VAR la noi este invers pusă, poate a bătut soarele în camera VAR şi nu s-a văzut împingerea jucătorului meu. Eu cred că acel penalty a decis… poate o fi fost corect. Doar Dumnezeu ştie! Să vedem unde putem să ajungem cu această echipă. Probabil foarte multă lume în România, care comentează fotbal, se bucură de această înfrângere.

Nu trebuie să simt eu, se vede la cum s-a desfăşurat meciul de pe teren. Va fi foarte greu să rămânem la acest nivel dacă partenerii noştri nu vin lângă noi ca să plătească jucătorii, sunt lucruri care afectează. Banii care au fost promişi nu au fost primiţi”, a spus Dorinel Munteanu,la primul eșec cu Oţelul în acesf campionat.

Care e programul etapei a 13-a?

Sâmbătă, 19 octombrie

  • Ora 18.15 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad
  • Ora 21.00 Petrolul Ploieşti – CFR Cluj

Duminică, 20 octombrie

  • Ora 16.00 Universitatea Craiova – FC Botoşani
  • Ora 21.00 Dinamo – FCSB

Luni, 21 octombrie

  • Ora 18.30 Poli Iaşi – Unirea Slobozia
  • Ora 21.00 FC Rapid 1923 – Farul Constanţa