Edwin van der Sar a ajuns la ATI. Fostul mare portar a suferit o hemoragie cerebrală

Publicat: 07 07. 2023, 22:43
Actualizat: 08 07. 2023, 05:44
Sursa foto: Profimedia

Fostul portar olandez Edwin van der Sar a fost internat de urgență la Terapie Intensivă, după ce a suferit o hemoragie cerebrală.

El se află acum la un spital din Croația, țară în care se afla în vacanță în momentul apariției hemoragiei.

Edwin van der Sar e în stare stabilă

Anunțul a fost făcut de clubul Ajax, acolo unde fostul mare fotbalist a fost director executiv până acum puțin timp, notează Digi24.

„Edwin van der Sar a suferit vineri o hemoragie cerebrală. În prezent, el se află în spital, în secția de Terapie Intensivă și este într-o stare stabilă. Vom transmite mai multe detalii când vom avea mai multe informații mai concrete. Toţi cei de la Ajax îi urează lui Edwin însănătoşire grabnică. Ne gândim la tine”, este anunţul publicat de Ajax.

Considerat unul dintre cei mai buni portari ai generației sale – și de unii unul dintre cei mai buni din toate timpurile – Van der Sar a s-a reatrs din fotbalul profesionist în 2011 și s-a alăturat consiliului de administrație Ajax un an mai târziu, înainte de a deveni director executiv în 2016. El a demisionat în mai, spunând că trebuie „să ia puțină distanță, să se odihnească și să facă alte lucruri”, mai informează sursa citată.