Eugen Neagoe revine în SUPERLIGA! A ajuns la a 8-a echipă de prim eșalon pe care o antrenează

Publicat: 05 09. 2024, 05:08
Actualizat: 05 09. 2024, 09:12

Eugen Neagoe (57 de ani) este noul antrenor al echipei Gloria Buzău, ultimul loc din Superliga.

Fostul jucător al Universității Craiova a condus în ultimii ani grupări precum Sepsi OSK, Dinamo Bucureşti, Poli Iaşi, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, Hermannstadt, Universitatea Craiova şi FC Argeş (liga secundă).

Eugen Neagoe revine în SUPERLIGA! A ajuns la a 8-a echipă de prim eșalon pe care o antrenează

Gloria Buzău a anunţat miercuri, pe pagina oficială, despărţirea de antrenorul Andrei Prepeliţă, dar şi faptul că joi, într-o conferinţă de presă, va fi prezentat noul tehnician, Eugen Neagoe

Joi, 5 septembrie, Eugen Neagoe va fi prezentat drept noul antrenor al echipei în cadrul unei conferințe de presă la stadionul Gloria din Buzău.

„AS FC Buzău organizează joi, 5 septembrie, o conferinţă de presă care va avea ca scop prezentarea noului staff tehnic al Gloriei Buzău. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media vor participa domnii Cristian Ceauşel (vicepreşedinte Comitet Director) şi Eugen Neagoe (antrenor principal). Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a clubului SCM Gloria Buzău, Stadionul Gloria”, a transmis clubul pe rețelele sociale.

Pentru Gloria Buzău, „lanterna roșie” a Superligii, urmează meciul din deplasare cu Oțelul Galați, în cadrul etapei a noua, dispută programată sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18.45.

Prepeliță a promovat-o pe Gloria Buzău

Andrei Prepeliță a antrenat pe FC Argeș și Gloria Buzău, pe care a reușit s-o promoveze în primul eșalon după 15 ani.

Prepeliţă are peste 300 de meciuri în Liga 1 și purtat şi banderola de căpitan al Stelei, calitate pe care a avut-o şi la precedentele două cluburi la care a evoluat, FC Argeş şi Universitatea Craiova.