Suporterii NAȚIONALEI continuă petrecerea în Piața Universității. Fanii lansează focuri de artificii și cântă în plină stradă

Publicat: 26 06. 2024, 23:46
Actualizat: 26 06. 2024, 23:52

This browser does not support the video element.

Calificarea istorică a echipei de fotbal a României, în optimile de la EURO 2024, a adus sute de fani în Piața Universității din Capitală. Chiar dacă partida s-a încheiat de câteva ore, românii continuă să se bucure. Cerul a fost luminat de artificii și întreaga zonă răsună de vocile care scandează. 

Echipa Națională a României s-a calificat la optimile Campionatului European de Fotbal, pentru prima dată în 24 de ani, fapt ce a adus un val de bucurie fanilor Naționalei.

Partida România – Slovacia a fost difuzată într-un spațiu special amenajat, în Piața Universității, iar finalul meciului i-a făcut pe suporteri să se dezlănțuie într-o explozie de fericire. Vestea că echipa națională de fotbal s-a calificat în optimile de la EURO 2024 a transformat zona Universitate într-un loc de distracție și celebrare.

Chiar și la câteva ore după terminarea meciului, oamenii continuă să serbeze acest moment istoric pentru fotbalul românesc. Chiar dacă magazinele din zonă și-au epuizat o bună parte din stocul de bere, suporterii au lansat artificii, luminând cerul de la Universitate. Oamenii scandează și se bucură împreună de această frumoasă realizare a generației actuale de jucători.

Suporterii tricolorilor flutură steaguri imense și, indiferent de convingerile care îi separă în viața de zi cu zi, în această seară simt cu toții mândria de a fi români.