Fanii sunt extrem de NEMULȚUMIȚI cu noua variantă a imnului Ligii Campionilor

Publicat: 22 08. 2024, 14:15

Cu puțin înainte de startul ediției 2024-2025 a Ligii Campionilor, programată să înceapă intr-un nou format pe 17 septembrie, UEFA a ales să schimbe subtil muzica folosită ca imn al competiției.

UEFA a ales să păstreze inconfundabila melodie folosită până acum, deja devenită inseparabilă de cea mai importantă competiție europeană a fotbalului, dar versiunea actualizată se concentrează mai mult pe voce. Ritmul cântecului a fost, de asemenea, accelerat, scrie The Sun.

Majoritatea fanilor fotbalului, nemulțumiți de noua variantă

Reacționând pe rețelele de socializare, un fan a spus: „Oribil. Și-a pierdut aura.” Un altul a adăugat: „Este oribil”. Un al treilea a răspuns: „Vă rog să-mi spuneți că aceasta este o glumă de 1 aprilie în august, vă rog să-mi spuneți că nu este adevărat, vă rog”. Un al patrulea a zis: „E sfârșitul fotbalului”. Și un al cincilea a spus: „Un mare NU. Originalul este epic, varianta asta este nașpa.”

Imnul Ligii Campionilor, difuzat la începutul transmisiilor TV și când echipele se aliniază înainte de începerea meciului, este o variantă din 1992, creată de compozitorul de muzică clasică Tony Britten, a piesei clasice din 1727 „Preotul Zadok”, scrisă de George Friedrich Handel, compusă special pentru încoronarea regelui George al II-lea al Marii Britanii în 1727.

Foto: Shutterstock

CITIȚI ȘI: