FCSB, înfrângere surprinzătoare în Superliga. „E greu cu un om în minus”

Publicat: 18 08. 2024, 07:53
Actualizat: 18 08. 2024, 07:54

FCSB a fost învinsă de Poli Iaşi, 0-1, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Golul a fost marcat de Mihai Bordeianu, minutul 27. Echipa roș-albastră a jucat cu un om mai puțin din minutul 36, când Darius Olaru a fost eliminat, după consultarea VAR, pentru o intrare dură asupra lui Bordeianu.

Florin Tănase a redebutat la FCSB, intrând pe teren în minutul 62.

FCSB, înfrângere surprinzătoare! Poli Iași a câștigat cu 1-0

Au jucat echipele:

FCSB: Târnovanu – Pantea (Oct. Popescu 46), Dawa, Ngezana, Panţîru – Lixandru (Baba Alhassan 46), Ad. Şut – M. Ştefănescu (D. Miculescu 46), Olaru, Al. Băluţă (Baeten 46) – Daniel Popa (Fl. Tănase 62). ANTRENOR: Elias Charalambous

POLI IAŞI: J. Fernandez – Guilherme, Samayoa, Claudio Silva, Atanaskoski – A. Roman (Miskovic 85), Bordeianu (Fl. Ilie 90+2), Gouet, V. Gheorghe (Tailson 60) – A. Gheorghiţă (David Popa 60), Kamberi (Ispas 90+2). Antrenor: Tony Da Silva

„E greu cu un om în minus. A fost o singură ocazie importantă de gol, centrarea lui Tavi Popescu pentru Baeten, a trimis cu capul, dar a scos Fernandez, care a făcut un meci foarte bun. Ocaziile mari le-au aparținut tot ieșenilor. Este un început ezitant al FCSB-ului în campionat.

Foarte, foarte puțin. Baba Alhassan și Șut au împins jocul cât au putut. Tavi Popescu nu are meciuri, Baeten nu are o pregătire fizică foarte bună, deși interpretează bine anumite momente. Tănase e la început și el, se vede că are calitate, dar nu e în vână, nu e în formă.

Eu nu aș fi schimbat la Băluță și Ștefănescu, aș fi mutat în altă zonă. E complicat, să știi că au fost expuși în apărare. Cine a intrat nu a adus un plus, chiar dacă au venit 4 jucători de pe bancă.

Poate intram cu Miculescu prima dată, după care pe final cu Tănase. Nu direct așa. I-a ieșit schimbarea aia cu Baeten în meciul cu Maccabi, în seara asta nu a mai ieșit”, a analizat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.