FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1 | CALIFICAREA se decide la Budapesta! Ce a spus Gigi Becali

Publicat: 24 07. 2024, 06:16
Fotbalistii stelisti la o fotografie de grup realizata inaintea meciului dintre FCSB si Maccabi Tel Aviv FC, contand pentru Preliminariile Ligii Campionilor, desfasurat pe Stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, marti 23 iulie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a remizat, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, marţi, pe stadionul Steaua, în compania echipei Maccabi Tel Aviv, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru FCSB, care a fost susținută din tribune de 25.000 de spectatori, a marcat Alhassan (76), iar pentru Maccabi a înscris Biton (71)

FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1 | CALIFICAREA se decide la Budapesta! Ce a spus Gigi Becali

Dacă trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) şi Sparta Praga (Cehia).

„Lixandru a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză. Dar e posibil să pierzi o calificare dacă joci în 10. Dacă poți să iei o măsură, de ce să n-o iei?

E diferență mare față de Popa, Miculescu m-a convins și va juca titular. Eu nu spun că Popa nu e de nivelul nostru, dar nu e de nivelul meciurilor ăstora. Dar la nivelul de la FCSB e.

El trebuie să slăbească 3 kg! Dacă nu slăbește, are probleme mari cu mine. Nu a ținut deloc de minge, nu a câștigat dueluri. A fost diferență mare între Miculescu și Popa”, a declarat Gigi Becali aseară la Prima TV

Manşa secundă va avea loc pe 31 iulie, la Budapesta, pe Bozsik Arena și va fi transmisă la TV de Antena 1.

În caz de victorie campioana României ar juca prima manşă din turul 3 în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar revanşa ar avea loc la Bucureşti, pe 13 august.

Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) şi Jagiellonia Bialystok (Polonia). Jagiellonia a câştigat cu 4-0 în Lituania. Campioana României ar juca prima manşă în deplasare, pe 8 august, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 15 august.

Cum au arătat cele două distribuții?

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (Alhassan – 46), Şut (Edjouma – 65) – Ştefănescu (Baeten – 85), Olaru, Băluţă (Musi – 85)- D. Popa (Miculescu – 46). Antrenor: Elias Charalambous
  • Maccabi Tel Aviv: Mishpati – Cohen (Hozez – 66), Sholmo, Nachmias, Asante (Abu Farhi – 81), Davidzada – Peretz, van Overeem, Kanichowsky – Zahavi (Biton – 66), Addo (Baltaxa – 74). Antrenor: Zarko Lazetic