FCSB, penultimul LOC în clasamentul Superligii! Ce a declarat Gigi Becali

Publicat: 26 08. 2024, 08:24
Actualizat: 26 08. 2024, 08:28
Octavian George Popescu si Alesssandro Murgia in meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, duminica 25 august 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Hermannstadt a trecut duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, de FCSB, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

A marcat italianul Alessandro Murgia (56), din centrarea lui Ianis Stoica (ex-FCSB), iar Ronaldo Deaconu (90+6) a parafat victoria, din centrarea lui Cristian Neguţ.

FCSB, penultimul LOC în clasamentul Superligii! Ce a declarat Gigi Becali

FCSB este la a doua înfrângere consecutivă în campionat fără gol marcat.

„Suntem la câteva puncte de CFR și Craiova, ce mare nenorocire? Lasă, ultimul loc, o să vedeți.

O să mă duc la echipă să țip, să urlu, că nu văd mișcare pe teren. Am zis să nu avem valoare ca să râd de ei, că se uită la declarații, dar avem valoare. Eu în două minute vreau să avem două ocazii de gol

Vreau posesie, mișcare pe teren, joc rapid. Vreau să o țin 20 de secunde, nu două minute, dar să joc rapid!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

„Un meci greu. La ei (n.r. FCSB) se vede că au calitate individuală. În prima repriză chiar am jucat fotbal. Golul acela marcat de noi, anulat cu VAR-ul… A fost off-side milimetric.

Am făcut un joc bun din punct de vedere combinativ. Asta trebuie să ne dea încredere. A doua repriză a fost normal ca ei să pună presiune. Am coborât un pic liniile în partea secundă”, a declarat Măldărășanu.

FCSB, care are un joc restant, cu FC Botoşani, ocupă penultimul loc în clasament, cu 5 puncte. Acum a pierdut al patrulea meci din acest sezon în deplasare de la FC Hermannstadt, scor 2-0.

  • FOTO: Facebook / FCSB