Flavius Stoican revine în funcția de antrenor principal al FC Dinamo

Publicat: 12 03. 2015, 15:35

Stoican va conduce, astăzi, de la ora 15.30, la Săftica, antrenamentul jucătorilor dinamoviști.

Antrenorul Mihai Teja și conducerea FC Dinamo au ajuns, joi, la un acord privind rezilierea contractului dintre cele două părți. Teja a avut, joi, o întâlnire la sediul clubului cu acționarul majoritar Ionuț Negoiță și cu conducerea executivă, în urma căreia părțile au ajuns la un acord privind rezilierea contractului tehnicianului, care expira în vara anului viitor.

Miercuri, conducerea FC Dinamo i-a transmis antrenorului, în cadrul unei întrevederi, că dorește rezilierea contractului din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei Ligii Adeplast, după ce a pierdut meciul retur, disputat marți, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3.

Mihai Teja, în vârstă de 36 de ani, se află la conducerea tehnică a echipei Dinamo din ianuarie, după ce l-a înlocuit pe Ionel Dănciulescu, numit interimar în urma plecării lui Flavius Stoican, la 12 noiembrie 2014.

Cu Teja pe bancă, Dinamo a pierdut ambele meciuri din Cupa Ligii, cu Pandurii, scoruri 1-2 și 1-3, și partida cu ASA Târgu Mureș din campionat, scor 1-2. Tot în Liga I, Dinamo a învins, cu scorul de 1-0, pe Oțelul, la Galați, și cu scorul de 3-0, pe Universitatea Cluj, pe teren propriu, acestea fiind singurele succese ale lui Teja ca antrenor al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare.