Florin Niţă, portarul GENERAȚIEI de Suflet, a împlinit 37 de ani! Mesaj emoţionant: „Acum avem vara ta istorică”

Publicat: 03 07. 2024, 11:31

Florin Niţă, portarul echipei naţionale a României, a împlinit miercuri, 3 iulie, vârsta de 37 de ani.

Goalkeeperul a fost titular în poarta tricolorilor în toate cele patru meciuri de la EURO 2024.

România a avut următoarele rezultate la Campionatul European. În Grupa E: 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia, 1-1 cu Slovacia. În optimi, naționala tricoloră a pierdut cu Olanda, 0-3.

Florin Niţă, portarul Generaţiei de Suflet, a împlinit 37 de ani

Tricolorii se întorc azi în țară, cu un zbor de la Frankfurt. Ei vor ajunge la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20. Apoi, vor pleca la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde sunt așteptați și fanii care doresc să-i felicite.

Florin Niţă şi Laura sunt căsătoriţi de 11 ani şi au doi copii, Andrei şi Maia.

„Ne-am cunoscut in liceu, când visele noastre nu depăşeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viaţa mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Eşti viata mea, eşti tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut sa te am. Ii mulţumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândrii! Te iubesc cel mai mult! La mulţi ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească şi să aibă grijă de tine, de noi!” este mesajul emoţionant al soției lui Florin Niţă, Laura, postat pe Instagram.

Florin Niţă e liber de contract, după ce a încheiat contractul cu clubul turc Gaziantep în această vară, dar are multe oferte importante, după prestația de la EURO 2024.

Florin Niţă a avut o copilărie foarte grea, fiind orfan de tată de la vârsta de 5 ani. Apoi, mama sa s-a îmolnăvit și a fost nevoit de mic să muncească pentru a-și întreține familia. „Au fost atâtea (n.red. momente grele), nici nu ştiu pe care să-l aleg ca fiind cel mai greu. Cred că atunci când am rămas singur! Singur, singur. Fără părinţi, fără bunici, fără nimeni. Atunci am luat viaţa-n piept de unul singur. Mi-e greu să vorbesc…. Aproape că nu pot… Dacă încep să povestesc, trebuie să plâng… Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu!” spunea Florin Niță, potrivit GSP.