Florinel Coman pleacă de la FCSB. Anunțul lui Gigi Becali: „Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii”

Publicat: 23 06. 2024, 15:24
Actualizat: 23 06. 2024, 15:26

Florinel Coman pleacă de la FCSB, după EURO 2024. Transferul a fost anunțat de Gigi Becali. Noua echipă a jucătorului echipei roș-albastre e Al Gharafa.

Inițial s-a vorbit de interesul celor de la Al Duhail, din Qatar, pentru Florinel Coman, dar vedeta FCSB se va transfera la Al Gharafa, echipă ce va plti clauza de cinci milioane de euro.

Florinel Coman a fost rezervă în al doilea meci la EURO 2024, cu Belgia, 0-2.

Florinel Coman pleacă de la FCSB. Anunțul lui Gigi Becali

Șapte milioane de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com.

„Al Gharafa mi-a trimis mail să le dăm numărul de cont să bage banii. Le-am trimis numărul de cont, iau 5 milioane pe Coman. Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii în cont. Merită, bine că pleacă și așa a fost foarte amărât și supărat ieri. Săracu a fost în echipa câștigătoare și a fost scos pe bancă. Nu e frumos, după iei gol în secunda 72…Șumi să nu faci niciodată așa ceva, vei lua gol în minutul 3. Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul. Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Șumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Echipa câștigătoare nu se schimbă. Ai câștigat 3-0, apoi l-ai scos pe ăla, care poate voia să prindă un transfer. Lasă-l să joace! Se gândea că prinde și el un contract, de ce îl scoți? De ce să îți bați joc de el? Ai început cu el, continuă cu el.(…) Coman respectă ce zice antrenorul. Dacă îl forțezi să se apere, nu mai are evoluții atât de bune, dar tot a jucat excelent. S-a apărat mai bine decât Mihăilă. Dacă era Coman în teren, noi nu pierdeam meciul! – Gigi Becali