Fost campion mondial la categoria grea, ÎMPUȘCAT MORTAL într-un restaurant unde avea loc aniversarea nepotului său

Publicat: 23 09. 2012, 19:27
Actualizat: 07 02. 2019, 13:22

UPDATE Fostul pugilist sud-african Corrie Sanders, campion mondial la categoria grea, versiunea WBO în 2003, a fost împușcat la petrecerea ocazionată de aniversarea nepotului său, nu a fiicei sale, cum a anunțat inițial poliția locală, informează AFP.


Fostul pugilist sud-african Corrie Sanders, campion mondial la categoria grea, versiunea WBO în 2003, a murit la 46 de ani, după ce a fost împușcat  într-un restaurant în care avea loc petrecerea ocazionată de aniversarea fiicei sale, a anunțat poliția locală, citată de AFP.

Trei bărbați înarmați au intrat într-un restaurant din Brits și au început să tragă, Sanders fiind împușcat în stomac și în mână. Fostul pugilist a murit duminică dimineață, la spital.

„Au tras la întâmplare și au luat telefonul mobil al fetei care împlinea 21 de ani, dar și geanta altui client”, a declarat un polițist pentru agenția Sapa.

Cornelius (Corrie) Sanders s-a retras din activitate în 2008, cu un bilanț de 42 de victorii și patru înfrângeri. El a fost campion mondial al greilor în 2003, după ce l-a învins pe ucraineanul Vladimir Klitschko.