Fosta gimnastă Lavinia Miloșovici a născut un băiețel

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 26 09. 2014, 10:25

Fosta gimnastă Lavinia Miloșovici a născut, marți, un băiețel de peste trei kilograme, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu” a Spitalului Municipal din Timișoara, iar atât mama, cât și copilul se simt bine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Spitalului Municipal din Timișoara, dr. Octavian Mazilu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că fosta gimnastă Lavinia Miloșovici a născut, marți, un băiețel sănătos, la Maternitatea „Dr. Dumitru Popescu”.

„Doamna Lavinia Miloșovici a născut astăzi (marți – n.r.) la maternitatea Spitalului Municipal un băiețel de 3,150 de grame, prin operație de cezariană și atât mama, cât și copilul se simt foarte bine. Ne onorează că doamna Lavinia Miloșovici a ales maternitatea noastră, este o bucurie pentru noi”, a declarat dr. Octavian Mazilu.

Potrivit sursei citate, fiul Laviniei Miloșovici va purta numele Cosmin Mihai.

Lavinia Miloșovici a mai avut o fetiță, care, însă, în 2008, la vârsta de patru ani, a murit din cauza unei boli a sistemului nervos.

Lavinia Miloșovici, în vârstă de 37 de ani, a debutat în competițiile oficiale internaționale în 1991 și s-a retras din activitatea competițională după Jocurile Olimpice din 1996.

Fosta gimnastă a participat la trei ediții ale Campionatelor Europene de juniori și seniori, șapte Campionate Mondiale și la două ediții ale Jocurilor Olimpice, adunând 29 de medalii, din care 13 de aur.