Dramă în sportul românesc! A MURIT fosta mare handbalistă Rodica Eremia Grigoraș / Motivul pentru care primăria unui oraș s-a ocupat de înmormântare

Publicat: 05 08. 2024, 15:04
Rodica Eremia Grigoraș, fosta mare handbalistă a României, a murit la vârsta de 70 de ani / Sursa foto: Fanatik

Rodica Eremia Grigoraș, fosta mare handbalistă a României, a murit la vârsta de 70 de ani, pe data de 29 iulie 2024, în Germania, unde se stabilise de mai mulți ani. Comunitatea din Stuttgart, orașul în care locuia, s-a ocupat de înmormântare, deoarece fosta sportivă nu mai avea pe nimeni.

Rodica Grigoraș, cunoscută și apreciată de toți iubitorii handbalului din România, a jucat pe postul de pivot și a avut peste 100 de selecții la echipa națională. În octombrie 2010, Federația Română de Handbal i-a organizat o festivitate de retragere alături de alte handbaliste care acumulaseră minimum 100 de selecții la echipa națională, scrie Fanatik.

De-a lungul carierei sale, Grigoraș a demonstrat un devotament și o pasiune deosebită pentru sport, contribuind semnificativ la succesul handbalului românesc pe plan internațional. În ciuda succesului profesional, viața personală a fost marcată de dificultăți, inclusiv de pierderea soțului ei, care a decedat cu ceva timp în urmă, lăsând-o singură.

În momentul stabilirii în Germania, Rodica Grigoraș și-a schimbat numele după soțul său, devenind Rodica Brandner. Primăria Stuttgart s-a implicat activ în organizarea funeraliilor, asigurându-se că marea noastră sportivă își găsește odihna veșnică într-un mod demn și respectuos.