Gâlcă: Atmosfera a fost foarte bună, păcat că stadionul Ion Oblemenco nu o să mai existe

Publicat: 05 12. 2014, 00:34

„Foarte bună, ca de fiecare dată atmosfera, propice pentru fotbal, păcat că acest stadion nu o să mai existe, dar sper ca suporterii Craiovei să sprijine echipa pe noul stadion”, a spus Gâlcă la Sport.ro.

Constantin Gâlcă a precizat că Steaua își dorește să câștige Cupa României, Liga I și Cupa Ligii. „Am spus de la început că dăm importanță Cupei, că vrem să câștigăm. Am avut o primă repriză foarte bună, în a doua am fost 10-15 minute mai relaxați, dar până la urmă am câștigat și asta este important. Noi mergem să câștigăm și campionatul, și Cupa României și Cupa Ligii”, a adăugat el.

Gâlcă a vorbit și despre marca Steaua București: „Sunt situații care mă depășesc, bineînțeles că Steaua trebuie să continue cu palmaresul pe care l-a avut”.

Echipa Steaua a învins, joi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), formația CS Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana, și s-a calificat în semifinalele competiției, după acest ultim meci disputat pe stadionul Ion Oblemenco.

Rusescu a înscris în minutul 69, dintr-un penalti acordat de Alexandru Tudor pentru un fault al lui Bălgrădean la Râpă.