Gigi Becali a spus cum va arăta FCSB în meciul cu Dinamo din Cupa României. A anunțat și două transferuri

Publicat: 28 10. 2024, 16:19
Actualizat: 28 10. 2024, 16:25

După meciul FCSB – Rapid, 0-0, patronul echipei roș-albastre a anunțat că în partida cu Dinamo, de miercuri, din Cupa României, vor fi alți titulari.

FCSB e neînvinsă în campionat de şapte etape și e pe locul șase, cu 20 de puncte, iar Rapid e pe locul zece, cu 17 puncte.

Cum a arătat FCSB cu Rapid:

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Şut, Fl. Tănase (Baba Alhassan 78) – Al. Băluţă (D. Popa 56), Miculescu (M. Ştefănescu 84), Oct. Popescu (Al. Musi 84). Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali a anunțat cum va arăta FCSB în meciul cu Dinamo din Cupa României. A anunțat și două transferuri

Cum poate arăta FCSB cu Dinamo:

Târnovanu – Pantea, M. Popescu, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Baeten, Luis Phelipe, Ștefănescu – D. Popa.

„Acum să-i vedem cu Dinamo. O să fie schimbați toți titularii de aseară. Niciunul nu va juca, cu excepția lui Târnovanu. Cupa este obiectiv. Va juca și Ștefănescu, să își arate și el valoarea.

Probabil să mai vină ceva la iarnă. Nu există jucător de care să vreau să scap. O să joace Baeten, să vedem cum joacă și el. A dat gol, ne-a calificat (n.r. – cu Maccabi Tel Aviv, în turul 2 din Champions League), apoi cam moale, probabil și din cauza antrenamentelor. Dar nu e vreunul de care să vreau să scap.

Cred că ne mai trebuie un atacant și probabil un fundaș central. Dar avem 4, deci doar un atacant cred că ne-ar mai trebui. La închidere va reveni Lixandru. Acum vom schimba echipa, avem lot, de asta spun că nu e niciunul de care să vreau să scap”, a declarat Gigi Becali.

Toate cele 12 meciuri din prima etapă din faza grupelor Cupei României pot fi urmărite la tv, pe Digi Sport și Prima Sport.

Românii din străinătate vor putea urmări în direct pe FRF.tv meciu Dinamo – FCSB de miercuri, 30 octombrie, ora 21:00, arată cuparomaniei.frf.ro.