Gigi Becali: Avem echipă puternică, nu mai trebuie să facem transferuri 2-3 ani

Publicat: 16 07. 2012, 10:20
Actualizat: 25 06. 2013, 15:04

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, după victoria din meciul amical cu Litex Loveci, scor 3-0, că echipa sa este puternică și nu va mai avea nevoie de transferuri în următorii 2-3 ani.

„Mi-au plăcut ambele echipe folosite de Reghecampf, dar mai mult cea din repriza a doua. Echipa din repriza secundă a fost mai tehnică, iar în prima parte a fost o formație mai în forță. Mi-au plăcut frații Costea, Dumitraș, Lupu, Filip. Prestația lor mă bucură. Tibi Bălan a început să semene cu cel pe care îl știam. În prima repriză n-am pasat deloc la mijlocul terenului, dar în partea a doua s-a pasat bine la mijloc. Până acum am criticat, dar acum gata. Jucătorii sunt ambiționați. Mi-a plăcut golul lui Chipciu, dar dacă nu marca… Dar parcă nu mai e Chipciu ăla de la început. Dar a marcat și a scăpat de critici. Nu mai avem nevoie să mai facem achiziții 2-3 ani, poate așa câte unul doar. Văd o echipă puternică a Stelei, mă bucur că avem rezerve de valoare”, a spus Becali.

Finanțatorul stelist a confirmat că meciurile importante se vor disputa pe Arena Națională: „Meciurile importante le vom juca pe Arena Națională. E altceva și în plus este și rețeta financiară”.

Echipa Steaua București a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formația bulgară Litex Loveci, pregătită de fostul internațional Hristo Stoicikov, într-un meci amical în care și-a prezentat lotul pentru sezonul 2012-2013.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dumitraș ’37, Chipciu ’44 și M. Costea ’65.