Gigi Becali, despre cel mai important transfer al FCSB! „Deprinderea lui nu o văd nici la marii fotbaliști! Ăia mari, grei”

Publicat: 06 07. 2024, 08:04
Actualizat: 06 07. 2024, 08:06

FCSB a câștigat Supercupa României, după ce a învins pe Corvinul Hunedoara cu 3-0, iar Gigi Becali îl laudă pe Marius Ştefănescu, unul dintre marcatori în meciul de pe stadionul Ghencea.

În partida FCSB – Corvinul Hunedoara au înscris David Miculescu (21), Marius Ştefănescu (52) şi Luis Phelipe (80).

Marius Ștefănescu, 25 de ani, a marcat chiar la debutul său pentru FCSB.

Gigi Becali, despre cel mai important transfer al FCSB

Gigi Becali a plătit pentru transferul lui Ștefănescu către cei de la Sepsi 1.3 milioane de euro.

„Ștefănescu, deprinderea lui nu o văd nici la marii fotbaliști! Ăia mari, grei. Au valoare, trag la poartă, dar foarte puțini bagă mingea în poartă! Una e să tragi la întâmplare pe spațiul porții, alta e să fixezi un metru pătrat și să o bagi acolo. La golul ăla, s-a văzut, s-a uitat și a dat-o acolo! Altul dacă era doar trăgea la poartă, putea să se lovească de oricine, de bară, peste poartă. El a băgat-o acolo. I-a dat direcție. Rar jucător așa. Ocaziile ratate eu le pun goluri! Inteligența lui a făcut să apară acolo”, a spus Gigi Becali.

„El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat”, a mai declarat patronul FCSB.

În primul rând, vreau să mulțumesc suporterilor, au fost extraordinari! Nu știu dacă mă așteptam să fiu omul meciului, dar știu că am muncit mult pentru această victorie. Dedic această victorie familiei mele. Sper să câștig Supercupa și la anul! Am reușit să înscriu, sper să continui tot așa. A fost o finală și trebuia câștigată – Marius Ștefănescu