Gigi Becali n-are antrenor, dar își laudă jucătorii! „Cota lui Octavian Popescu crește cu viteza luminii”

Publicat: 15 11. 2022, 12:26

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că va respecta regulamentul în ceea ce privește antrenorul principal la formația roș-albastră.

Deocamdată, după înlocuirea lui Nicolae Dică, interimar este Mihai Pintilii, care nu are licență Pro. Cu toate că părea că își schimbă atitudinea în ultima perioadă, fostul jucător a anunțat public și acum că nu este pregătit pentru o asemenea funcție.

Gigi Becali a anunțat că respectă legile și va aduce un alt antrenor în perioada următoare.  Și își laudă jucătorii după o perioadă în care i-a criticat.

„Eu fac după regulament. Dacă el permite… dacă nu se poate, nu fac. Dacă a făcut Marius Croitoru, înseamnă că se poate. Așa zice și nea Mitică, conform legii (n.n. râde).

Aici este vorba de a antrena o echipă, iar dacă echipa aia nu e bine antrenată, pierde meciul. Nu moare niciun om, nu este un pericol public. Tot ce trebuie pericol public trebuie protejat de stat”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali n-are antrenor, dar își laudă jucătorii! „Cota lui Octavian Popescu crește cu viteza luminii”

Patronul vicecampioanei României și-a schimbat radical discursul, lăudând și alți jucători, în frunte cu Miculescu, Olaru și Cordea. Asta chiar dacă FCSB n-a reușit să treacă mai departe în Conference League.

„Cota lui Octavian Popescu crește cu viteza luminii. Începe să crească și David Miculescu, dar și Olaru. Am ofertă și pentru Cordea. A fost de 2 milioane. Le-am spus «pleacă mă de aici». Am și pe Edjouma ofertă. Tot ce este bani, vând.

Pe Compagno, cred că iau dublu, după ce câștig campionate și intru în Liga Campionilor. Iau 50 de milioane de acolo. Dacă nu îmi fac curaj, mă las de fotbal. Nu mă bat cu Mioveni și CFR Cluj”, a declarat Gigi Becali.

De ce nu are FCSB antrenor principal?

FCSB a anunţat, acum două săptămâni, că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu tehnicianul Nicolae Dică şi antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.