Gigi Becali: Suntem favoriți la calificare

Publicat: 20 09. 2012, 23:47
Actualizat: 29 09. 2018, 18:05

„Acum noi suntem favoriți, dacă am făcut egal în deplasare. Eu zic că la București îi vom bate. Amândouă sunt o apă și-un pământ și Molde și Copenhaga, dar le vom spulbera noi. Echipa a muncit foarte mult, nu îți poți da seama, atunci când te aperi, cine îți place mai mult. Una peste alta a ieșit bine”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că e mulțumit de rezultatul de egalitate înregistrat. „Având în vedere jocul, eu sunt mulțumit. Am marcat două goluri, am și condus. Acum, e adevărat că ne-au cam dominat ei, dar și noi am avut două ocazii clare și Nikolici și Rusescu, dar sunt mulțumit de rezultat și nu trebuie să-l mânii pe Dumnezeu. Eu cred că Stuttgart e o echipă care pasează foarte bine, o echipă foarte bună pe care nu o cunoșteam. În mod normal era favorită pentru primul loc în grupă”, a completat Becali.

Echipa Steaua București a debutat, joi, cu o remiză în grupa E a Ligii Europa, scor 2-2 (1-1), în deplasare, cu formația germană VfB Stuttgart, după ce a condus cu 2-1 până în finalul meciului. Golurile au fost marcate de Ibisevici ‘5, Niedermeier ’85, respectiv Adrian Popa ‘6, Rusescu ’80 din penalti.