Hagi: Gigi Becali vine la academie și ne mai dă câte un sfat, învăț de la el pentru că știe fotbal

Publicat: 27 09. 2014, 18:01
Actualizat: 28 09. 2018, 12:02

„Eu discut cu Gigi, ca fin, ca naș, ca prieten. El vine la noi (n.r. – la Academia Gheorghe Hagi de la Ovidiu), ne mai dă câte un sfat, că e om de fotbal acum, după atâția ani. Învăț de la el pentru că știe fotbal, a învățat și el pe banii lui. Dar e bine. Nouă, la Academie, ce să ne spună? Că suntem cei mai buni. La echipa mare poate, aici să ne mai dea vreun sfat”, a spus Hagi, sâmbătă, într-o conferință de presă.

El a adăugat că Gigi Becali se comportă bine la academie. „Lucrurile între noi doi sunt bune. Se comportă bine la Academie, nu ați văzut că și scrie? Devine deja și scriitor. E bine. Bine ar fi să iasă, că pentru orice om e mai bine afară”, a precizat Hagi.

Finanțatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali, lucrează la Academia Gheorghe Hagi de la sfârșitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării și a primit ulterior un spor de șase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administrația Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanțatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.