Hagi îl vrea pe Cernat, dar îl vede la Steaua

Publicat: 04 08. 2015, 17:17
Actualizat: 04 08. 2015, 21:12

Întâmplător sau nu, cele două echipe s-au arătat interesate de transferul fostului mijlocaș de la Dinamo Kiev. Astfel, după Steaua, și Gică Hagi, patronul și managerul celor de la Viitorul, a declarat că îl vrea pe Cernat.

”Este o soluție foarte bună pentru noi. Sunt foarte interesat. E un jucător pe care orice echipă și-l dorește pentru că dezechilibrează, pasează, e bun în ultimii 30 de metri. Bravo lui, l-am felicitat (n.r. după Oțelul-Viitorul 3-0, în care Cernat a marcat două goluri), sper să îi meargă tot așa. Să joace cât mai mult, că o fi la noi, că o fi în altă parte, nu e nicio problemă. Dacă nu, nu e nicio problemă, eu îl am pe Ianis (n.r. Hagi, fiul lui), crește el”, a declarat Gică Hagi.

Acesta a comentat și informațiile potrivit cărora Cernat este dorit și de Steaua și Dinamo. ”Nu știu dacă mă bat cu Steaua și Dinamo pentru el, poate mă bat, nu știu. Nu contează doar bugetul, contează și perspectiva. Cernat e un jucător bun, care chiar dacă are vârsta pe care o are, demonstrează că e în formă”, a spus Hagi conform Dolce Sport.