Ion Țiriac l-a SUNAT pe Novak Djokovic! Ce pariu au făcut cei doi

Publicat: 15 08. 2024, 20:22

Ion Țiriac l-a sunat pe Novak Djokovic, campionul olimpic de la Paris, miliardarul și campionul sârb fiind prieteni de mulți ani.

Djokovic s-a antrenat în trecut în România și a avut invitații la turneul de la București.

Sârbul a câștigat la JO Paris singura medalie care îi lipsea în carieră, cea de aur. Nole s-a impus în fața lui Carlos Alcaraz, scor 7-6, 7-6.

Ion Țiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Ce pariu au făcut cei doi

Ion Țiriac l-a sunat pe Djokovic, după ce sârbul a triumfat la JO Paris 2024. „«Bebelușul» Djokovic se antrena în România la începutul carierei sale. Făcea 80 de kilometri pe zi pentru că era prea scump în Belgrad. A venit cu părinții lui. L-am invitat de două ori la turneul de la București. Îl știu foarte bine. Este o persoană decentă.

L-am sunat după victoria de la Jocurile Olimpice și i-am spus: «Om tânăr, jucător bătrân». Am profitat de oportunitate să fac un pariu cu el, dar nu vă pot spune despre ce e vorba, din păcate”, a declarat Ion Țiriac, potrivit We Love Tenis.

Ion Țiriac, despre Carlos Alcaraz: „ Trebuie să fim mult mai răbdători și să-l lăsăm în pace”

Miliardarul român a vorbit și despre Calros Alcaraz și a atras atenția asupra celor din anturajul tânărului campion. „Dolarul pe care îl câștigăm astăzi este nimic în comparație cu ceea ce vom putea câștiga peste câțiva ani. Este un jucător talentat, este senzațional, are o viteză a picioarelor și o putere…incredibilă, dar cred că se face un pic prea mult caz de el. Deja încercăm să culegem roadele financiare când suntem e la începutul carierei lui. Trebuie să fim mult mai răbdători și să-l lăsăm în pace, pentru că dolarul pe care îl câștigăm astăzi este nimic în comparație cu ceea ce vom putea câștiga peste câțiva ani”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit sursei citate.