James Rodriguez s-ar putea întoarce în EUROPA după despărțirea de Sao Paulo. Un club din capitala SPANIEI este interesat de serviciile sale

Publicat: 22 08. 2024, 20:58
Actualizat: 22 08. 2024, 22:21
sursa foto: Profimedia

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 33 de ani este aproape de un transfer în Europa. Columbianul a evoluat ultimul sezon în Brazilia, în tricoul lui Sao Paulo, pentru care a marcat 2 goluri în 18 aparții.

După un sezon în afara Europei, James Rodriguez este pregătit de o revenire în fotbalul de pe „Bătrânul Continent”. La începutul lunii august, fotbalistul columbian și-a reziliat contractul cu Sao Paulo și acum este aproape de parafa o înțelegere cu Rayo Vallecano. Echipa madrilenă are nevoie de un nou suflu în atac, unde experimentatul mijlocaș poate fi decisiv prin pasele sale precise, relatează O Jogo.

Rodriguez a fost desemnat cel mai bun jucător din cadrul Copei America, turneu desfășurat în SUA. Alături de Columbia, a ajuns până în finală, unde a pierdut în fața Argentinei lui Messi, după un meci intens decis în prelungiri de golul argentinianului Lautaro Martinez.

În cariera sa, columbianul a mai evoluat pentru Envigado, Banfield, FC Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen, Everton, Al Rayyan, Olympiacos și Sao Paulo. Dacă mutarea se va concretiza, Rayo Vallecano va deveni a 11-a echipă pentru care fotbalistul evoluează. La formația din Madrid evoluează fundașul român, Andrei Rațiu.