Jannik Sinner se pregătește de un DUEL puternic în sferturile de la US OPEN. Numărul unu mondial îl va ÎNFRUNTA pe Medvedev

Publicat: 03 09. 2024, 15:14
Actualizat: 03 09. 2024, 23:41
Sursa foto: Profimedia

Tenismanul Jannik Sinner, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului US Open, după ce l-a învins cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/5), 6-1 pe americanul Tommy Paul, la capătul unui meci de mare intensitate, disputat pe suprafața dură din New York.

Sinner se va lupta pentru un loc în semifinale cu rusul Daniil Medvedev (locul 5 ATP), care a trecut la rândul său în trei seturi, 6-0, 6-1, 6-3, de portughezul Nuno Borges (34 ATP).

Medvedev are avantajul victoriilor în meciurile directe (7-5), însă Sinner l-a învins pe rus în ultimele cinci întâlniri consecutive.

Tot în sferturile de finală de la US Open vor avea loc meciurile Alexander Zverev (Germania/Nr.4) – Taylor Fritz (SUA/Nr.12) şi Grigor Dimitrov (Bulgaria) – Frances Tiafoe (SUA/Nr.20), relatează Associated Press.

Ultimul turneu de Mare Şlem al sezonului din circuitul profesionist de tenis este dotat cu premii totale în valoare de 75 de milioane de dolari şi se va încheia pe 8 septembrie.

CITEȘTE ȘI:

Continuă tensiunile dintre jucătoarele de tenis. Ce îi reproșează Danielle Collins Igăi Swiatek. „Unii sunt într-un fel în fața camerelor”