Jean Pascal despre meciul cu Lucian Bute: În Montreal doar unul poate fi șeful și eu sunt acela

Publicat: 15 04. 2013, 19:06
Actualizat: 04 07. 2013, 19:31

Pugilistul canadian de origine haitiană, Jean Pascal, a declarat că toată lumea vorbește despre partida cu Lucian Bute din 25 mai și a precizat că în Montreal pot fi doi campioni, însă doar unul poate fi „șeful”, iar el este acela, informează boxingscene.com.

„Va fi o luptă frumoasă. Au trecut cam cinci ani de când «alerg» după Lucian Bute. Urmăream acest meci pentru fani, nu pentru mine, pentru că putem avea doi campioni în oraș, însă numai unul poate fi șeful, iar eu sunt acela. O să le arăt fanilor că eu sunt bărbatul în orașul meu”, a spus Pascal.

Jean Pascal a menționat că orașul Montreal abia așteaptă partida dintre el și Bute. „E o nebunie. Orașul parcă a luat foc. Pentru noi, canadienii, acest meci e precum Mayweather – Pacquaio. E ca Super Bowl-ul. Acest meci e o nebunie. Va fi cel mai mare meci din istoria boxului canadian și voi câștiga într-un stil mare”, a completat pugilistul de origine haitiană.

Lucian Bute va boxa la 25 mai cu canadianul Jean Pascal. Bute și Pascal vor boxa în Centre Bell din Montreal, pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu.