Jose Mourinho a SEMNAT cu Fenerbahce. „Începem călătoria împreună”

Publicat: 02 06. 2024, 19:02

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și anunțul a fost făcut pe rețelele sociale. „Bună seara fanilor Fenerbahce, ne întâlnim duminică la Kadikoy (cartierul Istanbul din partea asiatică în care se află clubul) ca să începem călătoria împreună”, a anunțat Mourinho.

Antrenorul portughez are un buget de 100 de milioane de euro pentru transferuri. Fenerbahce a încheiat sezonul pe locul doi în campionat.

Mourinho are un contract pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un sezon. La prezentarea sa pe stadionul Sukru Saracoglu, fanii au luat cu asalt arena.

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce

Portughezul va avea un contract anual de zece milioane de euro și are în echipă jucători ca Edin Dzeko, Dușan Tadici, Michy Batshuayi, Fred sau Dominik Livakovici.

Jose Mourinho era fără angajament de la începutul anului, după ce s-a despărțit de AS Roma.

„Este greu, pentru că avem trei runde de calificări. În cazul lui Fenerbahce, opt jucători sunt la Euro și vor ajunge la echipă cu foarte puțin timp înaintea primului tur preliminar al Ligii Campionilor. Dar îmi plac provocările, așa că ne vom lupta pentru a fi în grupele Ligi Campionilor”, a spus Jose Mourinho, la Sky Sport.

Fenerbahce este a zecea echipă din cariera lui Jose Mourinho, după Benfica, Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United, Tottenham și AS Roma.

Înainte de a veni la Istanbul, Mourinho a fost la Londra, acolo unde a asistat la finala Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, 0-2.

Foto: Facebook.com/Fenerbahce