Jose Mourinho și-a GĂSIT echipă imediat după ce a plecat la București! Cu cine va semna portughezul

Publicat: 02 06. 2024, 10:32

José Mourinho, aflat săptâmâna trecută la București și liber de contract după ce a plecat de la AS Roma în ianuarie, va semna cu Fenerbahçe Istanbul cât de curînd.

Numit în 2021 la AS Roma, portughezul a condus echipa la câştigarea Conference League în 2022, şi în finala Ligii Europa, pierdută în 2023.

Jose Mourinho și-a GĂSIT echipă imediat după ce a plecat la București! Cu cine va semna portughezul

AS Roma a anunţat, pe 16 ianuarie, demiterea tehnicianului José Mourinho, la două zile după înfrângerea, scor 3-1, cu AC Milan, din Serie A.

„Salutare, fani ai Fenerbahçe, vă aştept duminică la Kabojoy şi să începem călătoria noastră împreună”, a spus antrenorul de 61 de ani într-o înregistrare video postată pe canalul X al clubului.

Publicaţia Sporx a scris că Yildirim i-ar fi promis fostului antrenor al echipelor Real Madrid, Chelsea sau AS Roma un buget de 100 de milioane de euro pentru a forma o echipă competitivă.

Fenerbahce s-a clasat pe locul secund în Superliga turcă, fiind echipa cu cele mai multe trofee din istoria competiţiei naţionale (28), în faţa lui Galatasaray (24) şi Beşiktaş (21), dar nu a mai câştigat titlul de zece ani.

Mourinho a fost la București la Meciul Legendelor

Jose Mourinho a declarat, acum o săptămână, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, că pentru el a fost o plăcere să fie alături de oameni care au făcut istorie în fotbal.

“A fost o plăcere să fiu cu oameni care au făcut istorie în fotbal. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ţi cât ar fi costat Rivaldo, Hagi… Belodedici, azi nu văd un jucător cu clasa pe care a avut-o el.

Băieţii au meritat această sărbătoare. Unii sunt bunici, e extraordinar şi trebuie să fie mândri că încă joacă şi oamenii îi pot vedea. A fost frumos”, a spus Mourinho.