Kylian Mbappe a fost prezentat OFICIAL la Real Madrid. VISUL atacantului francez s-a împlinit

Publicat: 16 07. 2024, 19:24
Actualizat: 16 07. 2024, 20:52
Sursa foto: Profimedia

Atacantul francez Kylian Mbappe a fost prezentat oficial în tricoul lui Real Madrid. În timpul conferinței de la eveniment, fotbalistul a declarat emoționat că visul său a devenit realitate după un parcurs dificil.

Internaţionalul francez în vârstă de 25 de ani este pregătit să dea totul pentru noul său club, pentru care va purta tricoul cu numărul 9 pe spate. În fața unui public de aproape 80.000 de fani, jucătorul a fost copleșit de emoții.

„După multă muncă, visul de a juca pentru Real Madrid a devenit astăzi realitate şi sunt un băiat foarte fericit astăzi. Sunt foarte fericit. Mulţumesc preşedintelui, Florentino Perez, care a avut încredere în mine din prima zi. Le mulţumesc tuturor suporterilor madrileni, pentru că sunt aici astăzi alături de mine, a declarat Mbappe.

În semn de afecțiune, fotbalistul a sărutat emblema noului său club, transmite L’Équipe.

Kylian Mbappe şi-a încheiat pe 30 iunie contractul cu Paris Saint-Germain, pentru care a evoluat timp şapte sezoane, devenind din mai bun marcator din istoria clubului cu 256 de goluri în 308 meciuri. Alături de Real Madrid, a semnat un contract valabil pe cinci ani, până în 2029.