Lăcătuș acceptă provocarea la Ice Bucket Challenge, dar cu condiții: Da apă, nu bani

Publicat: 22 08. 2014, 16:17
Actualizat: 02 02. 2019, 04:44

Lăcătuș a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că va răspunde provocării venite din partea luptătorului ieșean Cătălin Moroșanu și își va turna apă cu gheață pe cap.

„M-a provocat Moroșanu? Accept provocarea, o să-mi torn gheață pe cap! Problema la noi este că ne turnăm doar gheață, nu băgăm și mâna în buzunar. Dacă tot este o campanie umanitară, ar trebui să contribuim și cu bani. Accept provocarea și o să vă anunț și pe voi (n.r. – jurnaliștii) când o voi face”, a spus Marius Lăcătuș.

„ALS Ice Bucket Challenge” este o campanie de donații la care au aderat numeroase personalități din întreaga lume. Participanții sunt provocați să își toarne pe cap apă cu gheață și să facă o donație pentru cerecetarea în domeniul afecțiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar și fotbaliștii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho și tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a fost imitat și în România, președintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, atacanții Adrian Mutu și Romeo Surdu, antrenorul Flavius Stoican au acceptat și ei să li se toarne apă rece pe cap.