Larisa Iordache: Poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România

Publicat: 05 10. 2013, 12:49
Actualizat: 05 02. 2016, 17:20

Gimnasta Larisa Iordache, care a ocupat locul patru în finală la individual-compus, urmând să ia startul în finale la sol și bârnă, la CM de la Antwerp, a declarat că „poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România”, referindu-se la posibilitatea câștigării unor medalii.

„Le mulțumesc tuturor românilor pentru faptul că m-au sprijinit. În finalele pe aparate sper ca, atât eu, cât și Sandra (n.r. – Sandra Izbașa), să ne ducem exercițiile cu bine până la capăt. Poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România”, a spus Larisa Iordache, conform FR Gimnastică, referindu-se la medaliile puse în joc în finalele pe aparate.

Larisa Iordache s-a clasat pe locul patru, vineri seară, în finală la individual-compus (cu un total de 57.766 puncte), proba fiind câștigată de gimnasta americană Simone Biles (60.216).

Ea va concura, duminică, în finale la sol și sărituri, iar Sandra Izbașa doar la sol.

De asemenea, tot duminică, în finalele masculine pe aparate, România va fi reprezentată de Marius Berbecar, la sărituri și paralele.

Finala masculină la individual-compus a fost câștigată, joi seară, de japonezul Kohei Uchimura, pentru a patra oară consecutiv.

La CM de la Antwerp participă 410 gimnaști (269 băieți și 141 fete), urmând să se acorde medalii în finalele pe aparate și cele la individual-compus.