Lucian Bute, prima conferință de presă legată de meciul cu Jean Pascal: În afara ringului, sunt un tip de treabă, dar pe 25 mai voi fi rău

Lucian Bute, prima conferință de presă legată de meciul cu Jean Pascal: În afara ringului, sunt un tip de treabă, dar pe 25 mai voi fi rău
Publicat: 27/03/2013, 16:12
Actualizat: 27/03/2013, 16:12

Pugilistul Lucian Bute a declarat, marți seară, în conferința de presă a meciului cu Jean Pascal de la Bell Centre din Montreal, că în afara ringului este un tip de treabă, însă la meciul din 25 mai va fi un tip rău, informează montrealgazette.com.

Ambii sportivi au venit la Bell Centre din Montreal purtând sacouri sport de culoare neagră. În timp ce Bute era zâmbitor, părând că se află totuși într-o oarecare defensivă, muzica rap a întâmpinat sosirea lui Jean Pascal, care purta ochelari și era însoțit de un bodyguard masiv.

„Sunt un tip de treabă cu oamenii în afara ringului. Este normal pentru mine. În ring, pe 25 mai, voi fi însă un tip rău. Vă promit. În joc sunt cariera și viitorul meu. Încă suntem în prim-plan și lumea vrea să vadă această luptă, așa că acum e cel mai potrivit moment ca ea să aibă loc. Amândoi suntem cunoscuți în jurul lumii și va fi o luptă spectaculoasă”, a spus Bute la conferința de presă la care au participat 500 de spectatori, intrarea fiind liberă.

Bute a preferat să fie rezervat în declarații, adoptând atitudinea campionului UFC Georges St-Pierre, care nu a ripostat la insultele și amenințările lui Nick Diaz, însă în ring și-a „demolat” adversarul. „Georges a fost calm, tăcut și ați văzut ce lecție i-a dat lui Diaz. Acesta este modelul de urmat pentru mine”, a adăugat Bute.

Antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, susține că Pascal este favoritul în această întâlnire. La rândul său, Pascal a returnat favorul, insistând că Bute pornește cu prima șansă, datorită celor nouă lupte în care și-a apărat centura IBF la supermijlocie. Larouche, fost antrenor la lotul canadian amator, cunoaște foarte bine punctele puternice și slabe ale lui Pascal din acea perioadă.

„Nu există probleme între noi. Nu am nimic cu Bute, e un tip de treabă, dar la finalul zilei trebuie să îmi fac datoria, iar datoria mea e să-l bat pe 25 mai”, a declarat, la rândul său, Pascal, care a pus condiția de a urca ultimul în ring.

Larouche a mai anunțat că înaintea luptei va avea loc un test antidoping, deoarece diferența între greutatea din acest moment a lui Pascal și cea pe care va trebui să o aibă la ora meciului cere acest lucru. Coincidență sau nu, Pascal va lucra pentru prima oară în carieră cu preparatorul fizic Angel Heredia, al cărui nume a fost legat de utilizarea de steroizi. Pascal se va antrena în Las Vegas.

De asemenea, Pascal l-a angajat și pe legendarul Roy Jones, care a reușit să câștige titlurile mondiale la patru categorii diferite. Jones a fost angajat pentru experiența pe care o are împotriva boxerilor stângaci, așa cum este Bute.

Diferențele de stil sunt mari între cei doi sportivi. În timp ce Pascal este genul atletic și puternic, Bute este mai cerebral, își urmărește adversarul pentru ca apoi să încerce să-l doboare cu un upercut.

Pentru partida din 25 mai, organizatorii au pus în vânzare 22.000 de bilete, dintre care 3.000 au fost deja cumpărate în prima zi. Dacă toate biletele vor fi vândute, rețeta financiară a galei s-ar ridica doar din tichete la trei-patru milioane de dolari.

Pe de altă parte, contractul dintre cele doi pugiliști prevede și o eventuală rejucare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tânăr de 24 de ani și-a cumpărat o insulă privată în Finlanda, mai ieftină...
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de...
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a...
Ungaria acuză Ucraina că „şantajează” ţările care vor negocieri de pace: Va trebui să luăm...
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Misterioasa moarte a celei mai iubite actrițe! Dezvăluiri TRAGICE despre sfârșitul ei! Soțul, principalul suspect
Crima de la Brăila. Primele declarații făcute de soțul Marinei, medicul stomatolog ucis cu sânge...
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
TEST în România cu cel mai interesant SUV. Arată a ARO dar are motor de...
Românii trăiesc, în medie, 59 de ani fără să se confrunte cu probleme de sănătate...
Structură SUBTERANĂ MAYAȘĂ și PIRAMIDE ASCUNSE, descoperite în pădurile tropicale din Mexic
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea...
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Probleme între Florin Salam și Roxana Dobre?! Bruneta ar fi plecat de acasă, împreună cu...
Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante
Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana....
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
Centrala nucleară din Ungaria va avea permisiunea să depășească limita de temperatură a apei Dunării