Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu delegația României la Jocurile Olimpice pentru a le ura succes înainte de plecarea spre PARIS

Publicat: 16 07. 2024, 16:50
Marcel Ciolacu, Facebook

Premierul României Marcel Ciolacu (PSD)  s-a întâlnit azi cu delegați României la Jocurile Olimpice. 

„Le-am urat azi succes sportivilor și antrenorilor din delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris și le-am spus că o țară întreagă așteaptă să retrăiască bucuria și mândria generată de fotbaliștii noștri la Euro 2024!”.

Premierul i-a lăudat pe tineri pentru voința de care dau dovadă.

„Avem o echipă de tineri talentați și frumoși care se antrenează, în aceste zile, la 42 de grade, cu o ambiție și o energie absolut admirabile. M-am simțit onorat că m-au primit pentru câteva ore alături de ei și le voi fi cel mai mare suporter!”

Marcel Ciolacu a mai scris pe pagina sa de Facebook  că guvernul condus de el a majorat recompensele pentru performanțele olimpicilor.

„Aș fi foarte fericit ca, după ce Guvernul a majorat recompensele financiare pentru medalii olimpice, delegația României să ne oblige să plătim cât mai mulți bani după Olimpiada de la Paris!O merită cu prisosință atât ei, pentru munca lor uriașă de patru ani, cât și milioanele de români care le vor ține pumnii la televizor!

Citește și: REACȚIA lui Marcel Ciolacu la anunțul lui Nicolae Ciucă: Am crezut că s-a înscris la conferința DEMOCRAȚILOR pentru înlocuirea președintelui Biden