Marius Șumudică, INTERNAT în Turcia! Tehnicianul s-a simțit rău

Publicat: 08 01. 2024, 16:10
Actualizat: 08 01. 2024, 16:13

Tehnicianul Marius Șumudică s-a simțit rău și este internat în spitalul Sani Konukoglu, după o serie de analize, a anunțat, luni, clubul Gaziantepspor.

Marius Șumudică a revenit în Turcia săptămâna trecută, când era deja bolnav, precizează sursa citată.

În ultimele zile, Șumudică s-a simțit tot mai rău și a fost supus unor analize amănunțite, iar starea sa de sănătate este mai bună.

„Îi urăm directorului nostru tehnic Marius Sumudică însănătoşire grabnică”, a precizat clubul turc.

Șumudică nu a mai venit la FC U Craiova! L-a atacat pe Adrian Mititelu! „Doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!”

Marius Șumudică, 52 de ani, a explicat de ce nu a mai semnat cu FC U Craiova. Adrian Mititelu l-a dorit ca antrenor, dar contractul oferit nu a fost pe placul lui „Șumi”.

Florin Prunea era așteptat și el la FC U Craiova, ca președinte, dar nu a mai venit, după ce varianta Șumudică pe banca tehnică a oltenilor a picat.

Din câte se pare, Mititelu i-a cerut lui Șumudică să o ducă pe FC U Craiova în primele opt echipe din Superliga la în martie 2024. Altfel, ar fi putut fi demis și salariul era plătit la zi, fără compensații.

Ce a hotărât Șumudică după anunțul că se retrage din FOTBAL! „Mi-au dat puterea să trec peste acest punct de răscruce din cariera și viața mea”

Marius Șumudică a anunțat anul trecut că se retrage din fotbal la finalul sezonului, dar a revenit acum asupra deciziei.

„Am vrut să mă las, dar familia m-a făcut să renunț. Mama și tata mi-au spus că, până vor pleca ei din această lume, nu mă văd altundeva decât pe bancă, antrenând! Am avut o perioadă foarte agitată în plan personal. Am dus o luptă extrem de grea în suflet. Adică exact acolo unde războaiele sunt poate cel mai greu de gestionat”, spunea atunci Șumudică.