Meci de infarct. Un fan brazilian a murit după ce a suferit un atac de cord în timp ce urmărea partida cu Chile

Publicat: 29 06. 2014, 16:04
Actualizat: 31 01. 2019, 23:06

Potrivit unui reprezentant al autorităților locale, bărbatul, care era și diabetic, a fost transportat la spital, dar a murit două ore mai târziu.

În timpul partidei de sâmbătă, decisă la loviturile de departajare, au avut nevoie de îngrijirile medicilor 98 de persoane. Printre aceste persoane se numără o femeie în vârstă de 50 de ani care s-a plâns de o problemă cardiacă și un bărbat care a suferit o fractură de piramidă nazală într-o bătaie.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Belo Horizonte, cu scorul de 4-3, în urma executării loviturilor de departajare, selecționata statului Chile.

La finalul celor 90 de minute de joc și a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Brazilia a marcat David Luiz ’18, iar pentru Chile a înscris Sanchez ’32.

La loviturile de departajare pentru Brazilia au punctat Luiz, Marcelo și Neymar, iar Willian și Hulk au ratat. Pentru Chile au înscris Aranguiz și Diaz, în timp ce Pinilla, Sanchez și Jara au ratat.