Mesajul transmis de echipa națională de fotbal, de Ziua Drapelului Național: „Dăm totul pentru ROMÂNIA!” / Cum s-au fotografiat tricolorii

Publicat: 26 06. 2024, 10:36

Echipa națională de fotbal a României și-a exprimat susținerea necondiționată pentru țară într-un mesaj emoționant postat pe contul său oficial de Facebook cu ocazia Zilei Drapelului Național.

Sub titlul „De Ziua Drapelului, dăm totul pentru ROMÂNIA!”, tricolorii au transmis un apel puternic de unitate și determinare înaintea meciului crucial cu Slovacia, programat miercuri, în cadrul Euro-2024.

În postare, căpitanul Nicolae Stanciu, alături de Ianis Hagi, Radu Drăgușin, Andrei Burcă și alți membri ai echipei naționale apar mândri ținând în mână drapelul tricolor, simbol al identității naționale.

Mesajul echipei naționale, de Ziua Drapelului: „Dăm totul pentru România” / Sursa foto: Facebook Echipa Națională de Fotbal a României

Tricolorii au nevoie de cel puțin o remiză

România va întâlni Slovacia într-o partidă decisivă pentru calificarea în optimile Campionatului European, meci ce va fi transmis în direct pe Pro TV, începând cu ora 19:00.

Tricolorii au nevoie de cel puțin o remiză în această întâlnire pentru a accede în faza următoare a competiției, un obiectiv pe care echipa și suporterii o țară speră să-l îndeplinească în spiritul patriotismului și al pasiunii pentru fotbal.

Vă recomandăm să citiți și:

Dumitru Dragomir, despre meciul România-Slovacia de la EURO 2024: În micimea noastră, este extraordinar că ajungem în optimi și… „Dumnezeu cu mila!”

„Generația de suflet” are mâine meci dur cu Slovacia care-i poate decide viitorul la EURO 2024. Fanii s-au înghesuit să-i încurajeze pe jucători

EURO 2024 | Germanii, surprinși de o cerință a echipei României. Despre ce e vorba