Mesajul lui Radu Drăgușin după EȘECUL cu Belgia. Cum arată clasamentul

Publicat: 23 06. 2024, 08:10

Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania.

Belgia a câştigat meritat, prin golurile marcate de Youri Tielemans (2) şi Kevin De Bruyne (80).

Mesajul lui Radu Drăgușin după EȘECUL cu Belgia. Cum arată clasamentul

Toate cele trei echipe din grupă au câte trei puncte şi totul se va decide în ultima etapă, pe 26 iunie, când vor avea loc meciurile Slovacia – România (Frankfurt, 19:00) şi Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19:00). România este încă lider, cu 3-2 la golaveraj (urmată de Belgia, cu 2-1).

România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

„Am întâlnit locul 3 mondial. Ştiam că au jucători ce pot face diferenţa. Nu ştiu ce ne-a lipsit. Ei au fructificat mai bine ocaziile lor, noi nu am marcat. E greu să începi meciul cu un gol primit rapid.

Azi ne-a lipsit ceva. Am cea mai mare încredere în colegii mei, suntem pe primul loc, avem cele mai mari şanse de calificare, vom da totul în ultimul meci. Cred că diferenţa s-a făcut în ultima treime, cred că noi fundaşii puteam să dăm mai multă încredere. Nu ne demoralizăm deloc, avem un obiectv, este foarte realizabil, vom da totul”, a spus Drăguşin la Pro TV.

România se califică în optimi în cazul unei remize, indiferent de rezultatul din celălalt meci. Dacă „tricolorii” pierd, iar Ucraina învinge Belgia, naționala antrenată de Edi Iordănescu încheie grupa pe ultimul loc.