Povestea uluitoare a fostului luptător MMA care a învins moartea. A fost declarat mort după un accident, dar a revenit la viață în mod miraculos

Publicat: 28 08. 2024, 14:38
Mihai Gabriel Burian / Sursa foto: Facebook via Sport pe Surse

În 2018, Mihai Gabriel Burian, un fost luptător de MMA, a trecut printr-un accident teribil care i-a schimbat viața pentru totdeauna. În acea zi fatidică, Mihai se afla într-o mașină alături de alți doi pasageri. Unul dintre aceștia a murit pe loc, iar Mihai, care a suferit 10 stopuri cardiace, părea să fie destinat unei soarte similare.

Medicii de la spitalul din Târgu Mureș nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire, însă, în mod miraculos, inima lui a început să bată din nou după 40 de minute, chiar dacă fusese considerat mort clinic. A urmat o perioadă extrem de dificilă pentru tânărul de doar 22 de ani, care a stat în comă timp de trei luni și a avut nevoie de alte trei pentru a se recupera la pat.

În ciuda pronosticurilor sumbre, Mihai a supraviețuit, iar povestea sa de viață a devenit una inspirațională. A învățat din nou să vorbească, să meargă și să mănânce, toate acestea fiind posibile datorită susținerii necondiționate a mamei sale. Într-un interviu emoționant, Mihai mărturisea că datorită mamei sale a „renăscut” după ce a fost la un pas de moarte, conform publicației Sport pe Surse.

Mihai Gabriel Burian / Sursa foto: Facebook via Sport pe Surse

Cătălin Moroșanu a îngenuncheat în fața lui Mihai și i-a oferit o centură onorifică

În 2021, după ani de recuperare, Mihai a avut șansa să lupte împotriva celebrului Cătălin Moroșanu, care a fost profund impresionat de voința de fier a tânărului. La finalul meciului, „Moartea din Carpați” a îngenuncheat în fața lui Mihai și i-a oferit o centură onorifică, împreună cu un cec de 3.000 de euro, un gest simbolic din partea organizatorilor care erau conștienți de dificultățile financiare prin care trecea sportivul.

Mihai Gabriel Burian / Sursa foto: Facebook via Sport pe Surse

Povestea de viață a lui Mihai Gabriel Burian este una care depășește orice scenariu de film

Acum, în 2024, viața lui Mihai Gabriel Burian a luat o întorsătură fericită. Pe 23 august, acesta s-a căsătorit cu Claudia Valeria, după ce au început o relație în luna iunie a aceluiași an. Evenimentul a avut loc într-un hotel care, cu șase ani în urmă, găzduia un eveniment caritabil pentru a-l ajuta pe Mihai după accidentul grav suferit.

Mihai Gabriel Burian / Sursa foto: Facebook via Sport pe Surse