Mihai Stoica: Astra este singura echipă care poate să ne pună probleme

Publicat: 13 11. 2013, 17:59
Actualizat: 13 11. 2013, 17:59

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că formația Astra Giurgiu este singura formație care poate să îi pună probleme în Liga I actualului lider al întrecerii interne.

„Cred că singura echipă care poate să ne pună probleme este Astra. Astra e o echipă care ne pune probleme foarte mari, care în șapte meciuri în deplasare a înscris de 21 de ori. Din punctul meu de vedere, meciurile care se vor desfășura pe 18 și 22 decembrie cu Astra, vor fi decisive pentru titlu anul acesta. Asta este convingerea mea. În situația în care vom reuși să obținem două sau trei puncte din aceste două meciuri, atunci cred că vom deveni favoriți cerți la câștigarea campionatului. Suntem favoriți și acum”, a spus Stoica.

Mihai Stoica a afirmat că este mulțumit de rezultatele obținute de Steaua în acest sezon, cu excepția partidelor cu Chelsea și Schalke 04, din grupele Ligii Campionilor. „Atât timp cât Steaua a disputat 24 de meciuri în patru competiții în acest sezon și a pierdut doar două, atâta timp cât Steaua a transferat un fotbalist ca Nicușor Stanciu, a împrumutat un jucător ca Federico Piovaccari și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, atunci nu se poate discuta decât de un obiectiv atins. Se poate discuta de faptul că Steaua e lider al Ligii I cu două meciuri în minus față de ocupanta locului doi. Nu știu de ce se induce ideea că ar fi probleme la Steaua. E complicat să câștigi un titlu național, dar cel mai complicat este să-l câștigi când în deții”, a completat Stoica.

După disputarea a 14 etape, Steaua și Astra Giurgiu se află la egalitate de puncte, fiind despărțite de un singur gol. Totuși, Steaua are cu un meci mai puțin disputat decât Astra Giurgiu.