Mirel Rădoi apără un jucător de la Astra Giurgiu. „Marchează meci de meci, așa gras cum este”

Publicat: 08 08. 2015, 15:36

„În acest moment cred că trebuie convocat la echipa națională. Din punctul meu de vedere și anul trecut Budescu trebuia convocat. El poate să facă oricând diferența. Dacă îl ai la o echipă trebuie să joace 90 de minute. Pentru că și 89 de minute dacă e dispărut de pe teren, într-un minut îți poate face diferența”, a spus Rădoi, într-o conferință de presă.

El a adăugat că puțini jucători adverși îi pot ghici intențiile lui Budescu în teren. „Nu doar prin prisma celor două goluri cu West Ham, Budescu este jucătorul care a arătat că oricând poate dezechilibra o apărare prin calitățile și inteligența lui în joc. S-a tot vehiculat că este prea gras, dar așa gras cum este, marchează meci de meci și în Liga I și în cupele europene. El este un jucător care în timpul jocului puțini adversari îi pot ghici mișcările și intențiile în teren”, a precizat Rădoi.

Mijlocașul Constantin Budescu a marcat ambele goluri ale victoriei formației Astra Giurgiu în meciul retur cu West Ham United contribuind decisiv la calificarea echipei sale în play-off-ul Ligii Europa.