Mitică Popescu: Sper ca măcar la fotbal președintele care e ales să se țină de promisiuni

Publicat: 17 02. 2014, 18:52
Actorul Mitică Popescu

„Am încredere în fotbal. Și sper ca măcar în fotbal cel care este ales să se țină de promisiuni. Există o mare asemănare între teatru și spectactacolul fotbalistic. Și noi la teatru lucrăm în echipă, și noi stăm în cantonamente, și noi ne antrenăm… Deosebirea dintre noi, actorii, și fotbaliștii este că noi știm scorul. Dar, din păcate, câteodată mai știu și fotbaliștii”, a spus artistul.

Întrebat ce dorește să se întâmple cu fotbalul românesc după schimbarea lui Mircea Sandu din funcția de președinte, Mitică Popescu a răspuns: „Doresc să nu se întâmple cu președinții ce s-a întâmplat cu Ceaușescu. Să se țină de promisiuni cât de cât și după posibilități”.

Cunoscut ca un suporter al echipei Rapid, Mitică Popescu a afirmat că își dorește să prindă cât mai mulți patroni la club. „Din câte știu este cea mai grea perioadă din istoria Rapidului. Din păcate, l-am prins și pe ăla și pe altul (n.r. – patroni la Rapid). De fapt, nici nu am fost în relații excelente cu domnul Copos și nici nu era cazul. Mie mi s-a propus și am cumpărat și eu o acțiune la Rapid. Sper să prind mai mulți, nu doar unul (n.r. – patroni)”, a precizat actorul.

Mitică Popescu a avut cuvântul de început în conferința de presă în cadrul căreia Gheorghe Chivorchian și-a lansat oficial candidatura la președinția FRF. Artistul a citit o scrisoare a lui Gheorghe Chivorchian către nepotul său în vârstă de un an, căruia îi promite să scape fotbalul românesc de „minciună și dezorganizare”.