Mutu, inclus în „cea mai proastă echipă” din campionatul Franței. „Este doar umbra lui”

Publicat: 24 12. 2012, 13:12
Actualizat: 30 07. 2014, 14:45

Adrian Mutu a fost inclus de portalul goal.com în „cea mai proastă echipă” din Liga 1, campionatul Franței, unde jucătorul român evoluează pentru Ajaccio.

„Adrian Mutu este vedeta echipei (n.r. formată din cei mai slabi jucători). A venit la Ajaccio ca un star și încă nu și-a confirmat acest statut. Din cauza vârstei sale și a jocului foarte fizic din Franța, Mutu este acum doar umbra fotbalistului care a jucat ani la rând în Seria A din Italia”, scriu jurnaliștii despre Adrian Mutu.

În 12 meciuri pentru Ajaccio, decarul „naționalei” României a înscris doar patru goluri. Ultimul dintre ele a venit sâmbătă seară, după includerea jucătorului român în „cea mai proastă echipă” din Ligue 1.

Pe lângă Mutu, în echipa celor mai slabi jucători din Franța se numără și alți fotbaliști cu nume, precum portarul Mickael Landreau, Gregory van der Wiel, Momo Sissoko sau Kalou. De altfel, despre acesta din urmă goal.com scrie că, „la fel ca Mutu, nu îi este ușor să-și găsească locul în Franța și nu este mereu titular la Lille”.