Naționala României a revenit după miezul nopții ACASĂ! Fanii i-au așteptat la Mogoșoaia. VIDEO

Publicat: 04 07. 2024, 06:08

This browser does not support the video element.

Prima reprezentativă de fotbal a României a revenit în ţară după participarea la Campionatul European de fotbal din Germania.

Tricolorii au ajuns în România cu o cursă TAROM, în noaptea de miercuri spre joi, care a aterizat la Aeroportul Henri Coandă la ora 01.10.

Naționala României a revenit după miezul nopții ACASĂ! Fanii i-au așteptat la Mogoșoaia. VIDEO

Fotbaliștii au plecat de la aeroport către Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde au fost așteptați de câteva sute de fani.

„Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea voastră. Am simțit-o. Să vă vedem aici la ora asta înseamnă totul pentru noi.

Văd foarte mulți copii, însemnă mult, fiindcă vrem să fim exemple bune, vrem să aibă de unde să învețe. Ați fost primul nostru jucător, nu al 12-lea”, a spus Stanciu.

„Emoțiile mă copleșeșc mai mult ca înaintea unui meci. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru băieți suportul dumneavoastră. Să fim mândri că suntem români”, a completat declarat Edi Iordănescu.

Ce a spus Răzvan Burleanu

„Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca el să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum: Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare.

El a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut. Şi chiar dacă la finalul anului 2022 eram într-un context sportiv total nefavorabil, se vedeau deja premisele că naţionala va arăta mult mai bine

N-am ştiut atunci că ne vom califica, dar am sperat. De aceea şi azi noi ca Federaţie suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Noi suntem încrezători că în maximum o săptămână vom putea să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională”, a spus președinteșe Răzvan Burleanu la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

  • Foto și video: ProSport / Andrei Preotu