O câștigătoare de Wimbledon spune cum poate Simona Halep să câștige Roland Garros

Publicat: 07 06. 2014, 13:38
Actualizat: 29 09. 2018, 14:34

„Simona a câștigat șase meciuri și nu a pierdut niciun set, deci este într-o formă extraordinar de bună. Experiența Mariei o va favoriza puțin, dar ea are probleme atunci când adversara preia controlul devreme, cum pot Serena (Williams) și Azarenka. Când are timp să intre în ritm și să își facă jocul, Maria Șarapova preia controlul și este foarte periculoasă. Dacă Maria va începe prost, ca în ultimele trei meciuri, Simona va câștiga. Însă Maria a jucat foarte bine în al treilea set cu Eugenie Bouchard și poate fi în aceeași formă. Consider că Maria are șanse mai mari să câștige”, a spus Bartoli.

Marion Bartoli a câștigat turneul de la Wimbledon în 2013. Bartoli și-a anunțat retragerea din activitate la 15 august 2013, la scurt timp după ce a fost învinsă de chiar de Simona Halep, în turul doi al turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, locul 4 WTA și cap de serie numărul 4, și Maria Șarapova, locul 8 WTA și cap de serie numărul 7, își vor disputa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, astăzi, de la ora 16.00, pe arena centrală Philippe Chatrier.