Oțelul Galați – DINAMO 1-1. Dorinel Munteanu amenință: „Vom mai aduce jucători. Ne vom despărți de cei care nu s-au integrat”

Publicat: 21 09. 2024, 11:15
Actualizat: 21 09. 2024, 11:16

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu Dinamo, 1-1, în etapa a 10-a a Superligii. Bucureștenii au deschis scorul prin Astrit Selmani (18), din penalty, iar gazdele au marcat prin Frederic Maciel (22).

Oţelul e neînvinsă în acest sezon al Superligii, iar Dinamo a obţinut al patrulea egal în acest sezon.

Meciul Oțelul – Dinamo 1-1 a fost condus de arbitrul Viorel Nicuşor Flueran (Craiova), arbitri asistenţi Adrian Popescu (Craiova), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și al patrulea oficial Robert Avram (Piteşti). Arbitru video a fost George Cătălin Găman (Craiova) și arbitru asistent video Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe).

Oțelul Galați – Dinamo 1-1. Dorinel Munteanu amenință: „Vom mai aduce jucători. Ne vom despărți de cei care nu s-au integrat”

Au jucat echipele:

Oţelul: I. Popescu – D. Maftei, Cisse (Adăscăliţei ’69), Zivulic, Tomasevic (Silva ’12) – Cisotti, Lameira, Teles (Roşu ’70) – Maciel (Tănasă ’87), Juric, Al. Pop (Djuric ’70). Antrenor: Dorinel Munteanu

Dinamo: Golubovic – Sivis (Costin ’63), Patriche, Licsandru, Amzăr (Opruţ ’63) – Olsen, A. Mărginean (Rotund ’82), Cîrjan – Soro (Caragea ’63), Selmani (Politic ’90), Milanov. Antrenor: Zeljko Kopic

„Vom mai aduce jucători, 2-3-4-5. Cei care au venit în vară nu s-au integrat, ne vom despărți. Veți vedea în 2-3 zile. Deși am fost în dezavantaj pe o greșeală a portarului nostru, nu a contat. Am pus presiune, am dominat. Meritam să intrăm în avantaj la pauză. Cred că meritam acel penalty. A fost clar, dar nu s-a dat.

Aștept mai mult de la public, să pună presiune din tribune. Dacă se supără suporterii, îmi cer iertare, dar asta gândesc în momentul de față. Nu știu ce ce a vrut să facă la faza aia, a fost o minge ușoară (n.r. – Iustin Popescu, în minutul 11, când a gafat). E Superliga, toți jucătorii trebuie să fie concentrați, au responsabilități. După joc nu pot trage concluzii, dar voi lua măsuri drastice.

Eram departe de camera VAR. Specialiștii să comenteze acea fază și maniera de arbitraj. Numai Cisotti a fost faultat de patru ori și nu s-a dat. Am multe să-i reproșez arbitrului, dar nu o fac”, a declarat Dorinel Munteanu.