Pe cine vrea Messi la Barcelona

Publicat: 17 06. 2014, 12:49
Actualizat: 03 02. 2019, 15:10

„Higuain la Barcelona? Nu cunosc intențiile clubului meu și nu am vorbit cu Higuain despre acest lucru. Dar da, mi-ar plăcea să vină la Barcelona și să fim coechipieri. Ne înțelegem bine, este unul dintre cei mai buni atacanți în acest moment”, a spus Messi.

Lionel Messi speră ca naționala Argentinei să îndeplinească visul suporterilor de a câștiga Cupa Mondială: „Suntem concentrați și avem dorința de a câștiga. Vrem să îndeplinim visul suporterilor, dar trebuie să fim foarte atenți. Suntem Argentina și nu ne gândim prea mult la rivali. M-au impresionat Olanda și Germania, dar competiția este lungă”.

Messi a afirmat că nu se află în competiție cu brazilianul Neymar, colegul său de la Barcelona. „Nu sunt într-o competiție cu Neymar. Suntem colegi la club, este un om minunat, iar între noi este o relație normală. Rivalitatea în teren este normală, dar în afara lui ea nu există”, a precizat Messi.

Argentina a debutat la turneul final al Cupei Mondiale cu victorie în fața reprezentativei Bosniei-Herțegovina, scor 2-1, în grupa F.