Peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Steaua – Dinamo

Publicat: 08 08. 2015, 14:04

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00.

Suporterii echipei Steaua vor avea acces prin intrările situate pe Bulevardul Basarabia și strada Maior Coravu, iar intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar fanilor dinamoviști.

„Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societãții specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la această competiție sportivă”, se mai arată în comunicat.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.