Pîrvulescu: Dacă trece vizita medicală, Maxim este jucătorul echipei VfB Stuttgart

Publicat: 30 01. 2013, 16:28
Actualizat: 03 07. 2013, 17:59

Președintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a confirmat faptul că mijlocașul Alexandru Maxim se află în Germania și efectuează vizita medicală, precizând că în cazul în care trece controlul fotbalistul devine jucătorul formației VfB Stuttgart.

„Jucătorul se află în Germania, efectuează vizita medicală. Dacă vizita medicală va fi în ordine, atunci jucătorul Alexandru Maxim va fi în proprietatea clubului din Stuttgart”, a declarat, miercuri, Pîrvulescu, la GspTV.

Întrbat dacă suma de 1,5 milioane de euro este una potrivită pentru jucător, Pîrvulescu a răspuns: „În condițiile actuale, sunt bani frumoși, e o sumă destul de bună, chiar dacă toată lumea visa la mai mult. Poate era mai bine să mai rămână la Pandurii, să reușim calificarea echipei în Liga Europa și să crească prețul jucătorilor, dar nu ști de pe o zi pe alta ce se poate întâmpla. Era o afacere bună și transferul lui la Steaua, pentru că primeam o sumă de bani, rămâneam cu 20 la sută și primeam și un jucător foarte important la schimb, pe Mihai Răduț”.

Maxim, 22 de ani, de patru ori internațional, a evoluat la Espanol Barcelona înainte de a se transfera în 2011 la Pandurii Târgu Jiu.